GRATIS VERZENDING in België en Nederland.

We bundelden de meest gestelde vragen over onze producten hier. Niet gevonden wat je zocht? Aarzel dan niet om ons te Contacteren met jouw vraag.

Wat als ik grotere foto’s wil?

Voorlopig bieden we enkel kaders in 2 formaten aan, beide voor foto’s van 10 centimeter hoog maar elk in een andere verhouding. De drempel om je foto’s te blijven vervangen met die van je laatste avonturen moet zo laag mogelijk zijn en in het geval van een fotomuur is meer gewoon beter. Wil je toch een uniek formaat leer dan ons magnetisch fotopapier kennen om je eigen afdrukken tot A4 formaat te maken.

Kan ik twee 2 formaten kaders bestellen in één bundel?

Dat kan zeker. In dat geval is het nodig om in de opmerkingen bij je bestelling te vermelden hoeveel kaders je in welk formaat wil ontvangen en zorgen wij voor de rest.

Verlies ik magneetkracht na het overschilderen?

In onze eigen ervaring is het donkere magneetvliesbehang en de donkergrijze magneetverf gedekt bij het overschilderen met twee lagen witte muurverf. Wij deden echter de test met drie lagen verf en behielden nog steeds voldoende aantrekkingskracht voor onze magneetkaders. Bekijk hier onze instructievideo’s.

Door de grote variatie in mogelijke afwerkingsproducten raden wij echter aan een staal te plaatsen bij onzekerheid hierover.

Hoeveel verf voor hoeveel m2?

Onze magneetverf heeft rendement van 1,7m2 per Liter. Dat is rekening houdend met 3 dikke lagen die nodig zijn voor een voldoende aantrekkend effect. Alle aangegeven m2 in de webshop houden rekening met deze 3 lagen.

Kunnen de zelfklevende folies naadloos tegen elkaar gekleefd worden?

Hoewel je meerde folie’s naast elkaar kan kleven zal er mogelijk altijd een naad zichtbaar blijven. Is je oppervlakte breder dan onze breedste folie kies je dus beter voor het magneetvliesbehang waarbij je met het overschilderen de naden kan wegwerken of voor de magneetverf.

Op welke manier kan ik betalen?

Wij ondersteunen de meest gebruikte betaalmethoden op onze website.

 • Bancontact
 • IDEAL
 • KBC
 • Belfius
 • ING
 • VISA
 • Bankoverschrijving
 • PayPal

Ontdek hier alle informatie over veilig betalen in onze webwinkel.

betalingensmogelijkheden kleur

 

Hoeveel kost de verzending?

Wij leveren gratis in héél Nederland in België bij jou thuis of op een afhaalpunt in je buurt. Lees hier meer details over onze verzending.

Kan ik beter schilderen, behangen of kleven?

De keuze van je ondergrond is een persoonlijke keuze. Elke ondergrond heeft zijn voor- en nadelen en is afhankelijk van jouw project.

Schilderen:

 • elke gewenste vorm
 • overschilderbaar met elke muurverf
 • naadloos

behangen:

 • eenvoudig aan te brengen
 • overschilderbaar met elke muurverf
 • glad oppervlak

kleven:

 • eenvoudig installeren
 • meteen gebruiksklaar

Bekijk de instructies van de verschillende mogelijkheden om te bepalen welke voor jou de beste is.

Hoeveel kaders passen er straks op mijn fotomuur?

Met Magpartout bepaal je natuurlijk zelf hoeveel foto’s je wil ophangen en dat aantal kan je elke dag veranderen.  Afhankelijk van hoeveel staande en liggende foto’s je gaat ophangen en of je alles mooi gelijnd of chaotisch door elkaar gaat hangen, zal er meer of minder plaats zijn. Je kan hier een sjabloon downloaden om het formaat van onze kaders uit te knippen om een eigen model van je fotomuur te maken. Je kan best rekening houden met een minimum tussenruimte van 2 centimeter tussen elk kader.

Deze richtlijnen kunnen je alvast een idee geven van wat er mogelijk is.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

 

Op welk formaat moet ik mijn foto’s laten afdrukken?

Onze standaardkaders komen in 2 formaten en zijn geschikt voor foto’s van 10×15 cm of 10×13 cm. Tijdens je bestelling kan je altijd een keuze maken uit één van deze formaten of combineren.

Lees zeker onze blogpost over afdrukken bestellen om hier meer over te leren.

foto beeldverhouding

Blijven mijn beschrijfbare kaders altijd uitwisbaar?

Met een vochtig doekje kan je uw eigen notities op je kaders verwijderen.

Ondanks dat je speciale whiteboard stiften gebruikt, kunnen er  na een tijdje sporen zichtbaar blijven. Daarvoor zijn er speciale schoonmaakmaterialen, maar de klassieke vochtige doekjes en ruitenreiniger doen die job ook prima.